Processförberedning

Hej!

De första två dagarna den här veckan har jag spenderat på avdelningen i Renningen som jobbar med processförberedning. De har visat många olika system som de jobbar med på avdelningen. De anställda här bestämmer hur produkter ska tillverkas, vilka steg som detaljer ska gå igenom i produktionen, de programmerar dessutom alla produkter. De bestämmer vilka verktyg som är lämpliga osv. De vet mycket om maskinerna som de jobbar med, känner till allting för att kunna programmera de bestämda produkterna. Så på eftermiddagen idag har jag och Robel fått gå runt och se hur de olika maskinerna producerar sina detaljer. Det var roligt för då fick vi även se de program och system som vi sett på kontoret ute i produktionen också.

Imorgon och fram tills jag avslutar praktiken här kommer jag att vara på avdelningen som monterar och packar alla produkterna. Så, jag hoppas att jag kommer att få se och prova alla de olika momenten där.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: