Praktiken är över

Hej!

Nu har jag sagt hejdå till alla här på fabriken i Renningen. Jag har haft en superrolig tid här och jag har fått lära mig mycket nya saker. Så det känns lite tråkigt att behöva lämna alla som man lärt känna här. Igår fick vi ett certifikat på den avslutade praktiken och vi fick även lite små Sandvik prylar. Jag och Robel gav svenskt godis till eleverna på träningscentret och de var väldigt nöjda! 😉

Här är vi tillsammans med eleverna från träningscentret och deras lärare

Hoppas att ni har tyckt att det varit roligt att hänga med på min resa här på bloggen, jag har iallafall haft en riktigt bra tid på min utlands APL i Renningen.

Tack för att ni har kikat in här!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: