Ny avdelning och dåligt väder

Hej!

Idag och igår har jag varit på en ny avdelning, det är slutdelen på fabriken här. Jag har fått lasermärka, montera och packa. Skillnaden ifrån Gimo är att allt görs för hand här. Till och med laser märkningen står utan robot. Så igår fick jag stå och för hand ladda lasermaskinen med 150 bitar. Sedan har har jag fått montera lite olika ordrar och jag har även fått packa några utav dem. Det märks att man inte är van att jobba såhär mycket med händerna, man blir fort trött och dessutom måste man tänka på hur man jobbar, det är superviktigt för att man inte ska slita så mycket på kroppen.

De här dagarna har det varit supertrist väder, det har regnat i princip hela tiden, så jag hoppas på lite bättre väder till helgen.

Imorgon ska jag prata med en utav de som jobbar med hållbarhet och 5S på Sandvik i Renningen för att kunna skriva på min rapport.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: