Sista helgen i Tyskland

Hej!

Nu börjar praktiken närma sig sitt slut och helgen som varit var sista helgen här i Renningen.

I fredags efter Sandvik så var jag och Robel med ett gäng ifrån träningscentret ut och åt middag och bowlade, vilket var superroligt!

Igår blev bara en slappardag på hotellet, jag var ut på en promenad här i Renningen på eftermiddagen när solen kom fram.

När jag var påväg hem gick jag förbi en gård där det stod en man och skottade halm vid en traktor och han vinkade på mig när jag gick förbi. Jag blev lite förvånad över att han pratade med mig, men jag gick in på gården och det visade sig att han jobbade som produktionsledare på Sandvik här och att han hade sett mig och Robel ute på företaget. Så han visade mig lite av vad han gjorde på gården och jag fick klappa på hans kor som han hade, lite förvånande, men roligt!

Kvällsljus i Renningen

Idag har jag varit in till Stuttgart en sväng för att få lite matomväxling, utbudet här i Renningen är lite enformigt. Det var faktiskt fint väder en stund på eftermiddagen så det var skönt. Det var mycket folk ute i parkerna.

Nu är det bara sista veckan kvar, hoppas att den blir lika rolig som de andra veckorna har varit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: